هزینه ساخت گلخانه در سال 1403 + شرایط دریافت وام و مجوز

زمان مطالعه: 12 دقیقه

هزینه ساخت گلخانه چقدر است؟ برای ساختن آن به چه مصالح و موادی نیاز داریم؟ سرمایه لازم جهت ساخت گل خانه چقدر است؟ این ها سوالاتی هستند که افراد قبل از سفارش ساخت گلخانه در محیط مورد نظرشان، با آن مواجه می شوند. به طور کلی هزینه احداث یک گلخانه مجهز، به ازای هر یک متر مربع حدود 1 تا 3 میلیون تومان است.

گلخانه محیطی است که بستر مناسب را برای رشد و پرورش گیاهان، سبزیجات و میوه ها فراهم می کند؛ بنابراین کمی هزینه بر به نظر می رسد. البته اگر مدیریت درست و اطلاعات کافی داشته باشید، قطعا هزینه های جانبی آن به طور چشمگیری کاهش پیدا می کند.

در این مطلب از دانشنامه اصفهان آهن به بررسی هزینه ساخت گلخانه، عوامل تاثیرگذار و تجهیزات موردنیاز آن می پردازیم.

خرید میلگرد

ساخت گلخانه کم هزینه با میلگرد

یکی از مهم‌ ترین مراحل ساخت گل خانه، تعیین مصالح موردنیاز اصلی و جانبی و هزینه کلی احداث سازه است. میلگرد فولادی، یکی از مهم ترین مقاطع فولادی است که در ساخت گلخانه مورد استفاده قرار می گیرد و در استحکام آن تاثیر بسیار زیادی خواهد داشت. در حقیقت ساختار فلزی گلخانه شامل قسمت های مختلف چارچوب و اسکلت با میلگرد و پیچ و مهره است.

هزینه ساخت گلخانه با میلگرد به عوامل مختلفی بستگی دارد، اما در حالت کلی برای هر متر مربع بین 300.000 تا 350.000 تومان متغیر است. عواملی مانند ابعاد گلخانه، نوع و برند میلگرد، نوع پوشش (پلاستیکی یا شیشه ای)، سیستم‌ تهویه، آبیاری و کنترل محیطی و همچنین قیمت‌ های محلی بر این قیمت تاثیر می گذارند.

برای خرید میلگرد مناسب و باکیفیت، می توانید اصفهان آهن را به عنوان معتبرترین مرجع خرید و فروش آهن آلات در ایران انتخاب کنید. کارشناسان ما آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.

هزینه ساخت گلخانه در سال 1403

هزینه ساخت و احداث یک گلخانه در سال 1403 با توجه به افزایش قیمت مصالح و مقاطع مورد نیاز، افزایش پیدا کرده است. اما در حالت کلی بازدهی این سازه باعث شده که همچنان افراد زیادی به دنبال احداث گلخانه با هزینه کمتر باشند. کاهش این هزینه ها غیرممکن نیست و با مدیریت صحیح امکان پذیر است. در ادامه به بررسی براورد قیمت انواع گلخانه ها می پردازیم تا با بررسی این مطالب بتوانید به یک جمع بندی کامل و مفید برسید.

هزینه ساخت گلخانه 1000 متری

گل خانه 1000 متری یکی از بزرگ ترین گلخانه هایی است که به منظور فعالیت های کشاورزی وسیع و حرفه ای ساخته می شوند. ارتفاع دیوارکشی این زمین باید حداقل 150 متر باشد.

سیستم آبرسانی گلخانه 1000 متری، قطعا پیشرفته تر خواهد بود و از تکنولوژی آب پاشی خودکار استفاده می شود. سیستم گرمایشی نیز توسط دیگ های بخار ایجاد می شود و بیش از 110 میلیون تومان هزینه دارد.

پنجره هایی که به منظور تهویه هوا ایجاد می شوند، بیش از 100 میلیون تومان هزینه دارند. تهیه سیستم مه پاش نیز برای زمین 1000 متری حدودا 80 میلیون تومان برآورد می شود.

این نکته را به خاطر بسپارید که اگرچه هزینه ساخت گلخانه 1000 متری بسیار زیاد است، اما سوددهی و تولید محصولات آن تمام هزینه ها را جبران می کند. به بیان دیگر احداث این نوع گل خانه، از لحاظ سرمایه گذاری و سوددهی مناسب تر است.

هزینه احداث گلخانه 500 متری

گلخانه 500 متری مسلما هزینه های بیشتری نسبت به گل خانه 200 متری دارد و تجهیزات بیشتری در ساخت آن استفاده می شود. برای ساخت این گلخانه، باید دیوارکشی حداقل 90 متر باشد و ارتفاع سقف نیز بیشتر است.

هزینه لوله کشی و آبرسانی این گلخانه با متراژ 500 متر، بسته به کیفیت لوله حدودا 4 الی 8 میلیون تومان است.

سیستم گرمایش تابشی این گل خانه، حدودا 50 میلیون تومان برآورد می شود. اگر از سیستم گرمایش مرکزی که پیشرفته تر است استفاده کنید، هزینه آن به بیش 100 میلیون تومان می رسد.

نصب پنکه و پد در این محیط، حدودا 50 میلیون به بالا می شود؛ سیستم تهویه نیز به مبلغی بالغ بر 30 میلیون تومان می رسد. اگر از سقف سایه بان استفاده کنید، 15 تا 20 میلیون هزینه دارد.

در گلخانه 500 متری برخلاف 200 متری، چون فضا بیشتر است حتما به نورپردازی مناسب و دستگاه های اتوماسیون نیاز پیدا می کنید. بنابراین طبیعی است که هزینه این تجهیزات نیز به آن اضافه شوند.

هزینه ساخت گلخانه 200 متری

گلخانه 200 متری، کوچکترین گل خانه ای است که به منظور پرورش گل های زینتی با دیوار 60 متری ساخته می شود. به دلیل کمبود فضا، نمی توان از تجهیزات صنعتی و پیشرفته در این گلخانه استفاده کرد؛ بنابراین هزینه های زیادی ندارد.

سیستم آبرسانی این گلخانه را می توان با لوله گالوانیزه ایجاد کرد؛ اگر از لوله گالوانیزه گلخانه برای این سیستم استفاده کنید تقریبا متری 5 هزار تومان گران تر از لوله های معمولی خواهد شد.

سیستم گرمایشی گلخانه برای محافظت از گیاهان در زمستان، ایجاد می شود. این سیستم در سال جدید حدودا 18 میلیون تومان هزینه دارد. البته اگر از سیستم گرمایشی تابشی که پیشرفته تر است استفاده کنید، هزینه آن بین 20 تا 25 میلیون تومان می شود. سیستم گرمایش مرکزی نسبت به دو تهویه قبلی، پیشرفته تر است که مسلما مدیریت بسیار آسان تری دارد. بنابراین قیمت نصب و راه اندازی آن برای 200 متر حدودا 200 میلیون تومان است.

سیستم خنک کننده، وسیله دیگری است که برای کنترل دما در تابستان استفاده می شود. این سیستم دارای دو نوع مه و پنکه (پد) است که هزینه آن حدودا 30 میلیون تومان برآورد می شود. اگر از شیدینگ هم برای کنترل بهتر دما استفاده کنید، به ازای هر متر مربع 40 هزار تومان هزینه دارد.

علاوه بر پنکه و پد که نقش خنک کننده را ایفا می کنند، نصب پنجره بر روی دیواره های گلخانه ضروری است زیرا در کنترل تهویه مطبوع نقش مطبوعی دارد. هزینه ساخت این پنجره ها حدودا 10 تا 15 میلیون است.

هزینه احداث گلخانه هیدروپونیک (Hydroponic greenhouse)

گلخانه هیدروپونیک شکل جدیدی از طراحی و ساخت گل خانه هایی است که از فناوری های جدید و سنتی، به صورت تلفیقی استفاده می کنند. در اینگونه گلخانه ها، خبری از محیط کشت خاکی نیست! بلکه گیاهان در محلول‌ های آبی و غنی از مواد مغذی رشد می‌ کنند. به همین دلیل یک محیط بهینه و ایده آل برای رشد گیاه مهیا می شود.

هزینه ساخت گلخانه هیدروپونیک مطمئنا بیشتر از سایر گل خانه های سنتی خواهد بود، اما نگران نباشید! چرا که بازدهی بسیار بالایی دارد و در کمترین زمان سرمایه شما جبران می شود. در حالت کلی می توان گفت که هزینه احداث گلخانه هیدروپونیک به ازای هر مترمربع حدود 700 تا 800 هزار تومان است.

البته که این هزینه ها با توجه به نوع گلخانه ، نوع و جنس اسکلت ، پوشش سقف ، نوع سیستم آبیاری (دستی یا هوشمند) و… متفاوت خواهند بود. برای مثال اگر در ساخت این گلخانه از لوله گالوانیزه گرم استفاده کنید، به دلیل مقاومت و کارایی بیشتر گران تر خواهد شد.

هزینه ساخت گلخانه هیدروپونیک

هزینه ساخت گلخانه اسپانیایی

گلخانه هایی که دارای یک سقف گنبدی شکل نوک تیز و شبیه به ساختار گوتیک هستند، گل خانه اسپانیایی نامیده می شوند. نکته مثبت در مورد این نوع گلخانه ها، این است که هیچ محدودیتی در مساحت ندارند و به هر اندازه که بخواهید قابل سفارش و ساخت هستند.

تجهیزات به کار رفته در این گل خانه ها بسیار متنوع هستند به همین دلیل هزینه احداث گلخانه های اسپانیایی، بین 800.000 تومان الی 2.000.000 تومان به ازای هر متر مربع متفاوت است.

هزینه ساخت گلخانه اسپانیایی

هزینه ساخت گلخانه فلفل دلمه، بادمجان، توت فرنگی و خیار

صیفی جات محصولاتی هستند که تقریبا با تمام مناطق جغرافیایی و انواع آب و هوای گرم یا سرد سازگار هستند. به همین دلیل در هر منطقه ای که باشید، می توانید گلخانه این محصولات را بسازید. برای تاسیس گلخانه گوجه فرنگی، می توانید از سبک اسپانیایی که در قسمت قبل توضیح داده شد، استفاده کنید.

تاسیس گلخانه گوجه فرنگی به سبک اسپانیایی، به ازای هر مترمربع حدود 800.000 تا 2.000.000 تومان هزینه دارد. هزینه احداث همین گلخانه به سبک هیدروپونیک نیز حدودا 1.100.000 تا 2.500.000 تومان است.

هزینه تمام شده سایر محصولات مانند فلفل دلمه، بادمجان، توت فرنگی، خیار و… تفاوت زیادی با گوجه فرنگی ندارد و در همین بازه قیمتی قرار می گیرد. البته فراموش نکنید که محصولاتی مانند توت فرنگی که حساسیت زیادی دارند، حتما باید در محیط کشت هیدروپونیک پرورش یابند که مسلما هزینه بیشتری هم خواهند داشت.

شرایط و هزینه دریافت مجوز احداث گلخانه

برای احداث و راه اندازی هر نوع ساختمانی، قبل از هرچیزی به مجوز و گواهینامه های رسمی آن نیاز دارید، بنابراین شرایط گرفتن این مدارک قبل از شروع ساخت و ساز بسیار مهم است. اگر به این نکته توجه نکنید و قبل از اخذ گواهینامه، ساخت و ساز را شروع کنید قطعا تمام سرمایه خود را از دست خواهید داد. همچنین در آینده از سهمیه آب و برق و گاز تعرفه دار (تخفیفی) محروم می شوید.

برای دریافت پروانه تاسیس گلخانه، قوانینی از سوی وزارت جهاد کشاورزی تعیین شده که در زیر تعدادی از آن ها را مشاهده می کنید.

  • حفظ فاصله و حریم 2000 متری با کارخانه های آلوده مانند سیمان، آسفالت و…
  • حفظ فاصله 50 متری با رودخانه و حریم 200 متری از دریا
  • حفظ حریم 3000 متری از واحد مرغ لاین، فاصله 1000 متری از واحد مرغ اجداد و اصلاح نژادی، حفظ فاصله 500 متری از واحد مرغ مادر
  • فاصله گلخانه از واحد مرغ های تخم گذار، با توجه به نوع بستر کشت (هیدروپونیک یا خاکی) به ترتیب از 100 متر تا 300 متر باشد.
  • فاصله گلخانه از واحد مرغ گوشتی، در بستر کشت خاکی 50 متر باشد.
  • حداقل متراژ زمین برای تاسیس گلخانه باید 500 متر باشد و مجوز برای 60 تا 80 درصد زمین آن صادر می شود.

پس از گرفتن تاییدیه موارد گفته شده، نوبت به گرفتن تسهیلات بانکی و مجوز دیوارکشی می رسد که در واقع نوعی وام یا کمک هزینه احداث گلخانه هستند. مجوز دیوار کشی در صورتی به شما تعلق می گیرد که مساحت زمین، بیش از 5000 متر و مساحت سازه بیش از 3000 متر باشد. در این صورت روند اخذ گواهینامه دیوارکشی سریع تر صورت می گیرد.

هزینه هایی که باید قبل از احداث گلخانه پرداخت کنید!

قبل از احداث گلخانه، باید هزینه های مختلفی از جمله خرید زمین، هزینه پوشش گلخانه و تجهیزات مورد نیاز را در نظر بگیرید. خرید زمین یکی از مهمترین هزینه‌ های احداث گلخانه است. قیمت زمین با توجه به موقعیت مکانی، مساحت و نوع کاربری آن تفاوت دارد. زمین‌ هایی که دارای کاربری کشاورزی هستند، معمولاً قیمت پایین‌ تری دارند نسبت به زمین‌ هایی که دارای کاربری مسکونی یا صنعتی هستند. همچنین هزینه ساخت سازه با توجه به نوع آن، متراژ و کیفیت مصالح متفاوت است. سازه‌ های گلخانه‌ ای معمولا از جنس فلزی، آلومینیومی یا چوبی ساخته می‌ شوند.

هزینه پوشش گلخانه با توجه به نوع پوشش، متراژ و کیفیت پوشش متفاوت است. پوشش‌ های گلخانه‌ ای معمولا از پلاستیک، شیشه یا پلی کربنات ساخته می‌ شوند. تجهیزات گلخانه با توجه به نوع تجهیزات، متراژ و کیفیت تجهیزات متفاوت است. تجهیزات گلخانه‌ ای شامل سیستم‌ های آبیاری، سیستم‌ های گرمایش و سرمایش، سیستم‌ های تهویه و سایر تجهیزات مورد نیاز برای پرورش گیاهان در گلخانه هستند.

جدول هزینه های ساخت انواع گلخانه

ویژگیگلخانه تونلیگلخانه اسپانیاییگلخانه شیشه ایگلخانه ایرانی
قیمتکمترینمتوسطبالاتریننسبتاً کم
نصب و راه اندازیآساندشوارتردشوارتریندشوارتر
وزنسبکمتوسطسنگینمتوسط
مقاومت در برابر باد و برفکمبیشتربسیار بیشتربیشتر
کنترل دما و رطوبتدشوارآسان ‌ترآسان‌ ترینآسان‌ تر
ارتفاعبیشترکمترکمترکمتر
مناسب برای کشتمحصولاتی که به مراقبت کمی نیاز دارندمحصولات حساسمحصولات حساسمحصولات حساس
شرایط آب و هوایی مناسبمناطق با شرایط آب و هوایی نسبتاً ملایممناطق با شرایط آب و هوایی متغیرمناطق با شرایط آب و هوایی متغیرمناطق با شرایط آب و هوایی نسبتاً ملایم
هزینه احداث به ازای هر مترمربع500 الی 600 هزار800 هزار الی 2 میلیون1.5 الی 3.5 میلیون3 الی 6 میلیون

مبلغ وام گلخانه چه قدر است؟ شرایط دریافت وام احداث گلخانه

برای گرفتن تسهیلات گلخانه نیز لازم است که اعتبار بین بانکی مالک زمین، تعیین شود. این اعتبارسنجی شامل مواردی مانند نداشتن بدهی به بانک، حق آبه و کارت پایان خدمت است. در صورتی که اعتبار بین بانکی تایید شود، بسته به مبلغ وام درخواست شما به جریان می افتد.

برای مبالغ بیش از 10 میلیارد تومان لازم است، توسط کارگروه ملی و وزارتخانه بررسی شود. پس از تایید نهایی، وام با کارمزد 14.5 درصد به مالک تعلق می گیرد، البته بعد از اینکه 20% از پروژه ساخته شد.

در یک جمع بندی کلی، می توان گفت که مراحل دریافت وام گلخانه به شرح زیر است.

  1. مراجعه به سازمان جهاد کشاورزی در شهرستان خود
  2. تکمیل فرم درخواست وام
  3. تحویل مدارک برای دریافت پروانه فعالیت شامل کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی و همسر (در صورت متاهل بودن)، کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم (برای آقایان)، کپی سند ملکی زمین مورد نظر
  4. ثبت نام در سامانه اینترنتی “سیتا”
  5. برآورد هزینه احداث گلخانه
  6. طرح توجیهی اقتصادی پروژه
  7. ارائه مدارک تکمیلی و دریافت وام

مدارک فردی مانند کارت ملی و کارت پایان خدمت، حق مالکیت کتبی آب، سند شش دانگ زمین و حفظ حریم های آن از مرغداری و دامداری و کارخانجات مدارکی هستند که در مسیر دریافت مجوزها و وام به آن احتیاج پیدا می کنید.

مبلغ وام احداث گلخانه

درآمد گلخانه 1000 متری چه قدر است؟

براورد دقیق درامد یک گلخانه 1000 متری به عوامل مختلفی بستگی دارد و نمی توان یک عدد کلی بیان کرد. این درآمد بسته به محصولات هر گلخانه به صورت زیر است:

  • گلخانه خیار: به ازای هر کیلو برداشت حدود 8 هزار تومان
  • گلخانه گوجه فرنگی: به ازای هر کیلو حدود 8 تا 9 هزار تومان
  • گلخانه فلفل دلمه ای: به ازای هر کیلو برداشت حدود 6 تا 8 هزار تومان

سایر هزینه های تجهیزات و سیستم های گلخانه ای

در تاسیس یک گلخانه، هزینه های جانبی دیگری وجود دارد که شامل فن سیرکوله، پرده انرژی، آبیاری، سیستم برق، اتوماسیون، بستر کشت و… می شود.

به ازای هرمترمربع، 10.000 تا 20.000 تومان فن سیرکوله استفاده می شود. پرده انرژی نیز در هر مربع حدودا 220 تا 750 هزار تومان هزینه دارد. معمولا برای آبیاری گلخانه، در هر مترمربع بین 15 تا 90 هزار تومان براورد می شود. سیستم برق کشی دامنه بسیار وسیعی دارد به طوری که از متری 13 هزار تومان شروع شده و به بیش از 130 هزار تومان هم می رسد.

لوله گالوانیزه

لوله گالوانیزه یکی از مهم ترین مصالح به کار رفته در قیمت سازه گلخانه پیچ و مهره ای است، که به دو نوع لوله گالوانیزه گرم و سرد طبقه بندی می شود. در حقیقت لوله گالوانیزه همان لوله معمولی است، که بر روی سطح آن یک لایه از فلز روی کشیده می شود. لوله گالوانیزه گرم در دماهای بالا (معمولا 420 درجه سانتی گراد به بالا) آبکاری می شود و مقاومت بسیار بالایی در برابر خوردگی و زنگ زدگی دارد.

لوله گالوانیزه سرد، در دماهای پایین (کمتر از 100 درجه سانتی گراد) آبکاری می شود. در این روش، لوله فولادی را با محلول غلیظی از روی و سایر فلزات پوشش می‌ دهند. این نوع لوله هزینه تولید کمتر و سرعت ساخت بالاتری دارد.

برای ساخت گلخانه توصیه می کنیم از لوله گالوانیزه گرم استفاده کنید، زیرا نه تنها مقاومت بیشتری دارد بلکه ضخیم تر از لوله های گالوانیزه سرد است. هزینه خرید لوله گالوانیزه نیز در هر نوع متغیر است.

سیستم گرمایش

گرمایش گلخانه برای پرورش محصولات کشاورزی، در تمام طول سال ضروری است. در مناطق سردسیر، دمای هوا در فصل زمستان به اندازه ‌ای پایین می ‌آید که رشد گیاهان متوقف می ‌شود. در این مناطق، استفاده از سیستم گرمایش گلخانه برای تامین دمای مناسب برای رشد گیاهان ضروری است.

سیستم ‌های گرمایش گلخانه، به دو دسته کلی گرمایش مرکزی و گرمایش موضعی تقسیم می ‌شوند. سیستم های گرمایش مرکزی در گلخانه ‌های بزرگ کاربرد دارند. در این سیستم‌ ها، گرما در یک نقطه مرکزی تولید شده و سپس توسط لوله ‌ها یا کانال ‌ها به نقاط مختلف گلخانه منتقل می ‌شود.

سیستم‌ های گرمایش مرکزی گلخانه عبارتند از:

  • سیستم گرمایش با دیگ بخار: آب در دیگ بخار گرم شده و توسط لوله ها به نقاط مختلف منتقل می شود
  • سیستم گرمایش با کوره گازی یا نفتی: هوا در کوره گرم شده و سپس توسط کانال ‌ها به نقاط مختلف گلخانه منتقل می ‌شود.
  • سیستم گرمایش با هواساز: هوا توسط هواساز گرم شده و سپس توسط کانال ‌ها به نقاط مختلف گلخانه منتقل می ‌شود.

سیستم های گرمایش موضعی، در گلخانه های کوچک کاربرد دارند و گرما در نزدیکی گیاهان تولید می شود. این سیستم انواع مختلفی دارد که مهم ترین آنها عبارتند از:

  • هیتر تابشی: گرما توسط المنت ‌های تابشی تولید می‌ شود.
  • جت هیتر: گرما توسط جریان هوای گرم تولید می ‌شود.
  • گرمایش از کف: لوله‌ های حاوی آب گرم در کف گلخانه تعبیه می‌ شوند.

انتخاب سیستم گرمایش مناسب برای گلخانه به عوامل مختلفی از جمله مساحت زمین، نوع محصولات و بودجه بستگی دارد.

سیستم سرمایش

سیستم سرمایش گلخانه، برای کنترل دما در فصل تابستان و جلوگیری از وارد شدن آسیب به گیاهان ضروری است. در مناطق گرمسیر، دمای هوا در فصل تابستان به اندازه ‌ای بالا می ‌رود که رشد گیاهان متوقف ‌می شود. در این مناطق، استفاده از سیستم سرمایش برای تامین دمای مناسب رشد گیاهان ضروری است.

سیستم‌ های سرمایش گلخانه به دو دسته کلی فعال و غیرفعال تقسیم می ‌شوند. سیستم ‌های سرمایش فعال، در گلخانه‌ های بزرگ کاربرد دارند. در این سیستم‌ ها، سرما در یک نقطه مرکزی تولید شده و سپس توسط لوله‌ ها یا کانال‌ ها به نقاط مختلف گلخانه منتقل می ‌شود.

سیستم‌ های سرمایش فعال در گلخانه انواع مختلفی دارند که شامل ایجاد سرما به کولر آبی، کولر گازی و فن مرطوب می شوند.

سیستم‌های سرمایش غیرفعال مخصوص گلخانه های کوچک و متوسط هستند که سرما را به طور طبیعی تولید می کنند. این سیستم ها شامل تهویه، سایه اندازی و مه پاشی می شوند. در سیستم تهویه، هوای گرم از گلخانه خارج شده و هوای خنک جایگزین آن می ‌شود.

در سیستم سایه اندازی، از سایبان‌ ها یا پوشش ‌های دیگر برای جلوگیری از تابش مستقیم نور خورشید به گلخانه استفاده می ‌شود. در سیستم مه پاشی نیز آب به صورت مه در گلخانه اسپری شده و تبخیر آب، باعث کاهش دمای گلخانه می ‌شود.

سیستم شیدینگ

سیستم شیدینگ در گلخانه برای کنترل نور ورودی به گلخانه و تنظیم دمای آن استفاده می ‌شود. در مناطق گرمسیر، تابش مستقیم نور خورشید می ‌تواند باعث افزایش دمای گلخانه و آسیب به گیاهان شود. در این مناطق، استفاده از سیستم شیدینگ برای جلوگیری از تابش مستقیم نور خورشید و کاهش دمای گلخانه ضروری است.

سیستم‌ های شیدینگ گلخانه به دو دسته کلی اتوماتیک و دستی تقسیم می‌ شوند. سیستم‌ های شیدینگ دستی توسط کشاورزان به صورت دستی باز و بسته می‌ شوند. این سیستم‌ ها ساده‌ تر و ارزان‌ تر هستند، اما نیاز به نیروی انسانی دارند. سیستم‌ های شیدینگ اتوماتیک، به صورت خودکار باز و بسته می‌ شوند. این سیستم‌ ها پیچیده‌ تر و گران‌ تر هستند، اما نیاز به نیروی انسانی ندارند.

ساخت گلخانه و کشت در محیط آن سوددهی خوبی دارد؛ البته نباید بی گدار به آب زد! اگر می خواهید با یک کار اصولی به درآمد خوبی برسید و سریع تر هزینه های انجام شده را برگردانید، سعی کنید همه جوانب کار را بسنجید. مثلا هزینه ساخت گلخانه مورد نظر خود را بررسی و راه های کاهش آن ها را پیدا کنید. یکی از راه های آن، استفاده از میلگرد مناسب است.

برای خرید بهترین و ارزان ترین میلگرد موجود در بازار برای ساخت گلخانه، با تیم فروش اصفهان آهن تماس بگیرید یا از طریق سایت، به صفحه میلگرد بروید و قیمت ها را ببینید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

24 نظرات
  1. عباسی می گوید

    مقایسه هزینه ساخت گلخانه بامیلگردولوله گالوانیزه گرم بفرمایید مزیت ومعایب

    1. اصفهان آهن می گوید

      به طور کلی، ساخت گلخانه با میلگرد ارزانتر از لوله گالوانیزه گرمه. هزینه هر متر مربع گلخانه با میلگرد بین 300 تا 350 هزار تومانه، در حالی که هزینه هر متر مربع گلخانه با لوله گالوانیزه گرم بین 400 تا 700 هزار تومانه.
      ضمن اینکه میلگرد هم مقاومت بیشتری داره و هم ساده و سریع اجرا میشه

  2. عباسی می گوید

    سلام علیکم
    چقدرخوب بودهزینه هابه شکل جدول طراحی وثبت میشد که هرکس بتوانداستفاده کند قیمت تقریبی زمین +قیمت آب+قیمت آنشعاب برق+قیمت انشعاب گاز وهزینه آب وبرق وگازمصرفی درماه وتولیدمحصول درمترمربع وهزینه های کارگری و…

    1. اصفهان آهن می گوید

      سلام دوست عزیز، ممنون از پیشنهادتون. چشم حتما در آپدیت بعدی مقاله این موارد رو در نظر می گیریم.

  3. محمودی می گوید

    ممنون از مقاله مفیدتون. دوستان من قصد دارم یه گلخانه کوچک برای پرورش سبزیجات در حیاط خونه خودم بسازم. کسی تجربه ای داره که چه نوع گلخانه ای برای این کار مناسب‌ تره؟

  4. ایمان صالحی می گوید

    وام بلاعوض ساخت گلخانه هم داریم؟ یک جایی در موردش دیدم. شما اطلاع دارید؟

    1. اصفهان آهن می گوید

      سلام ایمان عزیز، تا جایی که ما اطلاع داریم در حال حاضر وام بلاعوض به طور خاص برای ساخت گلخانه وجود نداره، اما اطلاعات دقیق تر تسهیلات رو میتونی تو سامانه جهادکشاورزی و سیتا ببینی

  5. سبحان می گوید

    سلام وقت بخیر
    برای احداث گلخانه ۱۰۰۰ متری با داشتن تمام شرایط چقدر وام تعلق میگیره و کلا هزینه های احداث چقدره

  6. سبحان می گوید

    سلام وقت بخیر
    برای احداث گلخانه ۱۰۰۰ متری دارای تمامی شرایط چقدر وام تعلق میگیره؟
    و کلا هزینه احداث چقدره

  7. علیخانی می گوید

    من میخوام یه گلخونه 750 متری بسازم، موقعیتشم سمت بهارستان اصفهانه
    شما لوله گالوانیزه مورد نیازمو به اینجا میفرستین؟

    1. اصفهان آهن می گوید

      سلام
      روزتون شاد و زیبا
      بله هر مقدار که شما نیاز داشته باشید

  8. داود می گوید

    سلام داداش تو چه جوری حساب کردی به جای گلخونه می‌خوای آهن انبار کنی متری ۴ تا ۸ میلیون

  9. بابک می گوید

    سلام واسه سود بانکی چرا هر کی ی حرفی می زنه. اداره کشاورزی میگه ۴درصد استان میگه ۱۵درصد. تبصره ۱۸چیزی دیکه میگه. حالا میگن این شرایط واسه سال ۱۴۰۱بوده الان. من متقاضی ایثارگر تحت حمایت بهزیستی با سود بانکی چند درصد می تونم بگیرم

    1. اصفهان آهن می گوید

      سلام دوست عزیز
      متاسفانه ما مرجع خوبی برای پاسخ به چنین سوالی نیستیم. باید این موارد رو از بانک ها پیگیری کنید

  10. محمدپورمند می گوید

    سلام.
    احداث دو گلخانه پانصد متری مقرون به صرفه هست جهت کاشت دو نوع محصول یا احداث یک گلخانه هزار متری که در آن دو نوع محصول به طور همزمان پرورش داده شوند؟

    1. اصفهان آهن می گوید

      سلام یه گلخانه هزار متری به صرفه تر به نظر میرسه

  11. احمد محمدی می گوید

    ممنون آیا برای ساخت گلخانه به جواز نیاز داریم؟

    1. مهندس امیری می گوید

      بر اساس دستورالعمل احداث گلخانه، متقاضیان احداث گلخانه باید برای دریافت مجوز تاسیس به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مراجعه کنند. این مجوز برای تمامی گلخانه‌ها اعم از گلخانه‌ های کوچک مقیاس (تا 300 متر مربع) و گلخانه‌ های بزرگ مقیاس (بیش از 300 متر مربع) الزامی است.

      1. رضا پوردکان می گوید

        سلام و خسته نباشید
        بنده ۲۰۰۰ متر زمین با هفته ای ۲۰ دقیقه آب ۶ اینچ دارم میتوان در آن گلخانه ایجاد کرد ؟ گاز نزدیگ زمین نیست

  12. رضا بهرامیفر می گوید

    سلام خسته نباشید
    این هزینه ها تا چه مدت ثابت هستند؟ یعنی چه زمانی افزایش پیدا میکنن؟

    1. اصفهان آهن می گوید

      سلام
      والا از هر نظر بخواین بررسی کنید کشور ما مکانی نیست که از این سوالات بپرسید و بشه دقیق جواب داد! متاسفانه هر روز قیمت ها تغییر می کنند.

  13. رضا محمدی می گوید

    برای ساخت یه گلخونه 500 متری چه قدر آهن و اتصالات فلزی نیازه؟ هزینه حدودیش رو می دونید؟

  14. ندا رفیعی می گوید

    البته یه سری هزینه ها هست که شما ذکر نکردیدها

    1. اصفهان آهن می گوید

      سلام
      بله خیلی وقتا ممکنه هزینه های پیش بینی نشده یا موارد دیگه روی گلخانه داشته باشیم که در این محتوا ذکر نشده مثلا ممکنه شما بخواید آبیاری قطره ای داشته باشید که هزینه های اون جداگانه محاسبه میشه