نمودار قیمت میلگرد آناهیتا گیلان از سال 99 تا 1402
دسترسی سریع به محتوای این مطلب
نمودار قیمت میلگرد آناهیتا گیلان، برای افرادی که در صنعت ساختمان فعالیت می کنند، اهمیت زیادی دارد. این نمودار به آنها کمک می کند تا روند قیمت میلگرد را در طول زمان مشاهده کرده و تصمیمات آگاهانه تری در مورد خرید این محصول بگیرند.
این نمودارها ابزارهای مفیدی هستند که به پیش بینی بهای میلگرد در آینده، مقایسه قیمت آن با سایر برندها و نظارت مستقیم بر نوسانات بازار فولاد کمک می کنند. در این مطلب قصد داریم تغییرات این محصول را، به صورت نمودارهای مجزا برای هر سایز نشان دهیم.
3 نکته مهم در مورد نمودار قیمت میلگرد آناهیتا گیلان
قبل از اینکه به بحث اصلی بپردازیم، می خواهیم شما را با 3 نکته در مورد نحوه خرید و سفارش این محصول راهنمایی کنیم.
- نمودار قیمت میلگرد آناهیتا را از منابع معتبر تهیه کنید. برخی از وب سایت ها و اپلیکیشن های آنلاین، قیمت این محصول را در طول زمان مشخص ارائه می دهند. هنگام استفاده از این منابع، باید دقت کنید که قیمت ها از منابع معتبر تهیه شده باشند.
- نمودار قیمت میلگرد را به طور منظم بررسی کنید. قیمت میلگرد به طور مداوم در حال تغییر است. بنابراین برای اینکه از آخرین تغییرات قیمت میلگرد امروز مطلع باشید، باید نمودار قیمت را به طور منظم بررسی کنید.
- عوامل تأثیرگذار بر قیمت میلگرد را در نظر بگیرید. قیمت میلگرد تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله قیمت جهانی فولاد، نرخ ارز، میزان عرضه و تقاضا و هزینههای تولید قرار میگیرد. هنگام بررسی نمودار قیمت میلگرد، باید این عوامل را نیز در نظر بگیرید.
در ادامه تغییرات و نوسانات این محصول را، در بازه زمانی 1399 تا 1402 بررسی می کنیم.
نمودار قیمت میلگرد 8 آناهیتا
در شروع سال 1399، هر یک کیلوگرم از میلگرد آناهیتا با قیمت 6,800 تومان معامله شد. رفته رفته با افزایش قیمت مواد اولیه، بهای این محصول نیز بیشتر شد و در اواخر سال با نرخ 13,500 تومان به فروش رسید. بنابراین این نمودار در سال 1399، روند افزایشی داشت.
با شروع سال 1400، قیمت این محصول حدود 300 تومان افزایش پیدا کرد و به 13,800 رسید. این روند ادامه دار بود و تا اواخر سال به 18,200 رسید. البته گاهی به دلیل کاهش تقاضا، شاهد کاهش قیمت ها بودیم اما در کل نمودار این محصول در سال 1400 رو به رشد بود.
در سال 1401 نیز همین روال ادامه داشت و در اواسط سال بازار ثابت بود. اما در اواخر سال با شیب بسیار تند افزایش پیدا کرد و نرخ آن به 27,800 تومان رسید.
در نیمه اول سال 1402، نوسانات قیمت روز میلگرد آناهیتا کاملا متفاوت بود و شیب نزولی داشت. این موضوع به دلیل شرایط نامساعد اقتصادی، مشکلات برق و کاهش شدید تقاضا نسبت به عرضه کالا اتفاق افتاد.
نمودار قیمت میلگرد 10 آناهیتا
روند تغییرات این محصول، مشابه سایز 8 است که توضیح داده شد. در واقع تمام محصولات یک کارخانه، همیشه به یک نسبت افزایش یا کاهش پیدا می کنند. به همین دلیل نمودار میلگرد 10 آناهیتا در سال های 1399 تا 1401 افزایشی بود، اما در نیمه اول سال 1402 وارد روند کاهشی شد.
نمودار قیمت میلگرد 16 آناهیتا
قیمت میلگرد 16 آناهیتا نیز، در بازه زمانی 99 تا 1401 با شیب رو به بالا افزایش پیدا کرد. اما از آن جایی که در شش ماه اول سال 1402 شاهد افت شدید قیمت آهن آلات بودیم؛ بهای این محصول نیز کاهش پیدا کرد.
پیش بینی نمودار قیمت میلگرد آناهیتا گیلان
پیش بینی قیمت میلگرد آناهیتا در نیمه دوم سال 1402 دشوار است؛ زیرا عوامل مختلفی از جمله نرخ جهانی فولاد، نرخ ارز، میزان عرضه و تقاضا و هزینه های تولید بر آن تأثیر می گذارند.
فقط در صورتی که اتفاقات زیر رخ دهد، قیمت این محصول و سایر مقاطع فولادی افزایش پیدا می کند:
- اگر قیمت جهانی فولاد افزایش یابد
- اگر نرخ ارز بالا برود
- اگر تقاضا برای خرید میلگرد از عرضه آن توسط کارخانه ها بیشتر شود
- و اگر اگر هزینه های تولید و تبدیل شمش افزایش پیدا کند
در صورتی که خلاف این قضیه باشد، بهای میلگرد، تیرآهن و… کاهش پیدا می کند. اما نمودار قیمت میلگرد آناهیتا امروز، نشان می دهد که روند تغییرات تا حدودی صعودی شده است. با توجه به مطالب گفته شده، توصیه می کنیم که قبل از خرید و سفارش مقاطع مورد نیاز خود، حتما از کارشناسان متخصص و دارای مهارت تحلیل تکنیکال مشورت بگیرید.
عوامل تاثیرگذار بر قیمت میلگرد آناهیتا کدامند؟
قیمت جهانی فولاد، نرخ ارز، میزان عرضه و تقاضا و هزینه های تولید بر بهای این محصول تاثیر می گذارند.
نمودار قیمت میلگرد آناهیتا گیلان امروز چگونه است؟
پاسخ این سوال را می توان از منابع مختلفی از جمله وب سایت های خبری و تحلیلی و سایتهای فروش میلگرد مانند اصفهان آهن دریافت کرد.
میلگرد آناهیتا بر اساس چه استانداردی و در چه سایزهایی تولید می شود؟
بر اساس استاندارد ISIRI و در سایزهای 8 تا 32 با گریدبندی A2 و A3 تولید می شود.