قیمت صادرات آهن
بروزرسانی
کشورهای مقصد صادرات آهن ایران
تمام کشورهای دنیا به مقاطع فولادی نیاز دارند. با این حال شرایط جغرافیایی، سیاسی و اجتماعی این کشورها و ایران موجب شده صادرات مقاطع فولادی به آنها بیش از سایرین باشد. از جمله آنها میتوان به کشورهای زیر اشاره کرد:
· عراق
· سوریه
· افغانستان
· آذربایجان
· کویت
· عمان
· قطر
· بحرین
· امارات
· ازبکستان
· گرجستان
· هند
· اردن
· چین
· پاکستان
· ژاپن
هر کدام از این کشورها به مقاطع فولادی متفاوتی نیاز دارند که تمام آنها در اصفهان آهن یافت میشوند. برای مثال صادرات سنگ آهن، صادرات آهن اسفنجی، صادرات ضایعات آهن، میلگرد و تیرآهن به کشورهایی همچون عراق، عمان، قطر و بحرین این روزها سود بسیار خوبی دارد.
محصولات صادراتی آهن
تنوع و ابعاد گسترده در این محصولات، دست صادر کننده را باز گذاشته است. میتوانید هر کدام از محصولات زیر را که تمایل دارید به کشورهای خارجی صادر کنید، انتخاب کرده و با کارشناسان ما در میان بگذارید. ما آماده تامین تناژ موردنیاز شما هستیم.
· میلگرد در استانداردها و اندازههای گوناگون
· تیرآهن با ابعاد متفاوت
· نبشی ۲۵ تا ۱۰۰ میلی متر
· ناودانی ۱۰۰ تا ۱۶۰ میلی متر
· سیم مفتولی
· انواع قوطی و پروفیل
· انواع پروفیل روغنی و غیر روغنی
· انواع لوله گالوانیزه با ابعاد متفاوت
· انواع شمش
· انواع تسمه
· لولههای داربستی گوناگون
· صادرات فولاد
در سادهترین دیدگاه روند صادرات فولاد ایران را میتوان به سه مرحله کلی تولید، آماده سازی و ارسال خلاصه کرد. با این حال هر کدام از این مراحل ریزه کاریهای فراوانی دارند که نمیتوان آنها را نادیده گرفت.
با همه این ریزه کاریها بازهم صادرات فولاد و مقاطع فولادی طرفداران بسیاری دارد. قیمت رقابتی و محصولات با کیفیت ایرانی طی سالهای گذشته جایگاه خوبی در بازار بین المللی کسب کردهاند. ایران امروز یازدهمین کشور صادر کننده برتر فولاد دنیاست. این جایگاه خوب زمانی بیشتر به چشم میآید که نگاهی به گردش مالی بازار فولاد در دنیا بیندازیم. عمده صادرات فولاد ایران طی چند سال گذشته مربوط به محصولات زیر است:
1. میلگرد صادراتی
2. لوله فولادی و اتصالات
3. مفتول
4. ورق گالوانیزه
5. شمش آهن
6. شمش روی
7. ورق سرد و گرم
8. میلههای نورد گرم
اسناد و مدارک موردنیاز صادرات فولاد
مبادلات میان کشورها نیازمند دریافت اطلاعاتی همچون اسناد و مدارک موردنیاز صادرات فولاد در کشور مبدا و مقصد است. به طور کلی برای مبادله بین المللی هر محصول توصیه میشود پیش از هر کاری قوانین آن کشور را مطالعه یا از یک وکیل کمک بگیرید. با این حال اسنادی نیز هستند که در میان مدارک موردنیاز صادرات فولاد مشترکاند. در ادامه به برسی تعدادی از این مدارک میپردازیم.
کارت بازرگانی
کارت بازرگانی نوعی مجوز است که به افراد حقیقی یا حقوقی اعطا میشود. تنها پس از دریافت این مجوز است که میتوانید در به مبادله کالا به صورت بین المللی بپردازید. برای دریافت این کارت باید مدارک خود را در ابتدا به صورت اینترنتی به درگاه یکپارچه کارت بازرگانی و سپس به اداره بازگانی تحویل دهید.
گواهی استاندارد
این گواهی درباره محصولاتی که استاندارد بودن آنها با جان انسانها سروکار دارد سخت گیرانهتر اعمال میشود. اما درباره محصولات فولادی و مقاطع آهنی این استاندارد به معنی تضمین کیفیت آنهاست.
گواهی عدل بندی
این گواهی از دیگر مدارک موردنیاز صادرات آهن است که در مرز برسی میشود. در این گواهی اطلاعاتی همچون وزن بار، تعداد، استانداردها و… ذکر میشود که متولیان مرزی هر دو کشور را از محتویات بار آگاه میسازد.
گواهی مبدا
این گواهی که توسط شرکت تولید کننده یا صادر کننده در مبدا پر میشود شامل اطلاعاتی همچون جزئیات بار و ترابری آن است. ارائه این گواهی برای برخی محصولات در برخی کشورها واجب است؛ اما برخی کشورها نیازی به ارائه این گواهی ندارند.
بارنامه حمل
این سند، اصلیترین مدرکی است که باید در اختیار داشته باشید. بارنامه حمل سندی است که انتقال بار از فروشنده به خریدار را تایید میکند. بارنامه حمل انواع متفاوتی دارد؛ از جمله آنها میتوان به بارنامه هوایی، بارنامه دریایی، بارنامه راه آهن و سراسری اشاره کرد.
در کنار تمام این مدارک شما به اسناد دیگری نیز نیاز دارید که به اصطلاح به آنها اسناد تجاری گفته میشود. در ادامه به تعدادی از مدارک موردنیاز برای تهیه اسناد تجاری اشاره میکنیم:
1. پیش فاکتور
2. سیاهه تجاری (سندی حاوی اطلاعات کالاست که به نام خریدار صادر میشود.)
3. سیاهه گواهی
4. سیاهه تایید شده
5. سیاهه کنسولی
6. گواهی مبدا
7. مشخصات کالا
8. گواهی کیفیت
9. گواهی بازرسی شخص ثالث
10. گواهی لیست سیاه
11. گواهی بهداشت و سلامت
قیمت مقاطع فولادی صادراتی ایران
در بازار جهانی فولاد تعداد رقبا بسیار است. چین اصلیترین رقیب ایران در این بازار به شمار میرود. این کشور طی سالهای گذشته تولید خود را بین ۴۰۰ تا ۵۵۷ میلیون تن نگه داشته است. این در حالی است که تولید میلگرد در ایران با مشکلات بسیاری مواجه بود. اما شهرت خوب محصولات ایرانی در جهان و قیمت مقرون به صرفه این محصولات موجب شده فرصتهای صادراتی بسیاری را برای آنها در نظر بگیریم.
حداقل سرمایه موردنیاز برای صادرات فولاد
بسیاری از شرکتهایی که به دنبال ورود به بازارهای جهانی فولاد هستند، درباره سرمایه اولیه موردنیاز برای صادرات مقاطع فولادی میپرسند. درباره این موضوع نمیتوان به صورت دقیق صحبت کرد! قیمت ریالی این محصولات هر روز نوسانات متفاوتی را تجربه میکند. بهای دلاری و بازار بین المللی این محصولات نیز پیش بینیها را با مشکل مواجه میکند.
مقدار سرمایه اولیهای که برای صادرات این محصولات نیاز دارید بسته به آنچه صادر میکنید متفاوت است. برای مثال قیمت میلگرد در بازار بین المللی با بهای ورق در این بازار تفاوتهای چشمگیری دارد. یکی از مهمترین مهارتهایی که هر بازرگان بین المللی باید داشته باشد، توانایی تحلیل و پیش بینی بازار است.
صادرات آهن و فولاد به عنوان یکی از صنایع پرطرفدار در سراسر دنیا، سودآوری خوبی برای تجار ایرانی دارد؛ اما این به معنی ساده بودن مبادله بینالمللی این محصولات نیست! تهیه مدارک موردنیاز صادرات فولاد، انتخاب نوع محصول صادراتی و کشور مقصد از جمله سختیهایی است که باید در این مسیر متحمل شوید. در تمام این مسیر کارشناسان ما همراه شما هستند. برای مشاوره رایگان کافی است با ما در ارتباط باشید.
قیمت تصدیر الحدید
بروزرسانی
قیمت Steel Iran
بروزرسانی
لطفا منتظر بمانید...