همهچیز در مورد خرید ورق فولادی از کارخانه

دسترسی سریع به محتوای این مطلب
ورق فولادی به دلیل مقاومت، استحکام و انعطافپذیری بالایی که دارد، در صنایع مختلف بهکاربرده میشود. ازاینرو کارخانهها و شرکتهای متعددی در سطح کشور وجود دارند که به تولید ورق فولادی پرداختهاند. انتخاب ورق مناسب برای پروژه میتواند کار دشواری باشد، اما روشهای مختلفی بهمنظور تهیه و خرید ورق فولادی وجود دارد که میتوانید با اطمینان از کیفیت، آن را خریداری کنید. در این مقاله قرار است در مورد خرید ورق فولادی از کارخانه صحبت کنیم؛ اگر میخواهید در این باره چیزی بدانید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
آشنایی با ویژگیهای ورق فولادی
یکی از مهمترین نکاتی که در هنگام خرید ورق فولادی حتی از درب کارخانه باید در نظر داشته باشید، داشتن اطلاعات کافی در مورد ویژگیهای انواع ورق فلزی است. همانطور که در ابتدای مقاله گفتیم، ورق فولادی به دلیل ضخامتی که دارند از میزان شکلپذیری و قابلیت انعطافپذیری بالایی برخوردار هستند.
امکان پرداخت نمودن سطوح و همچنین قابلیت بالای پوششدهی آن باعث شده تا از این محصول فولادی در صنایع مختلف استفاده شود. هر ورق فولادی متناسب با نوع کاربری و عملکردی که میتواند در پروژه داشته باشد خریداری میشود.
انواع ورق فولادی
شناخت انواع ورق فولادی و توجه به نوع ساختار آن موجب میشود تا ضمن داشتن خرید متناسب با پروژه و کاربردی،مقدار زیادی در هزینههای مصرفی نیز صرفهجویی نمایید. ورق فولادی بر اساس فرآیند ساخت و تولید و همچنین پوشش دهی آن در سه دسته تقسیمبندی میشود.
- ورق روغنی یا نورد سرد
- ورق سیاه
- ورق گالوانیزه
- و…
۱. ورق روغنی یا نورد سرد
تولید ورق فولادی به کمک روش نورد سرد در دمای پایین موجب میشود تا تولید این محصول بیشتر از شیوه نورد گرم باشد. همین امر باعث میشود تا کیفیت محصول نهایی و همچنین ظاهر ورق فولادی نسبت به نورد گرم بیشتر و بهتر باشد. ورق فولادی نورد سرد در اثر عبور ورقهای گرم اسید شویی شده از میان غلتکها تولید و به بازار عرضه میشوند.
۲. ورق سیاه
ورق فولادی تولیدشده با روش نورد گرم را ورق سیاه مینامند. دلیل این نامگذاری استفاده از لایه اکسیدی است که بهمنظور بالا بردن استحکام و ایجاد مقاومت در برابر رطوبت بر روی ورق انجام میشود. بیشترین کاربرد این محصول در صنایع خودروسازی ولولههای انتقال آب و فاضلاب است.
۳. ورق گالوانیزه
ورقهای فولادی ازلحاظ مقاومت و استحکام در بالاترین رده قرار میگیرند اما میتوان گفت بدون پوشش گالوانیزه هیچ مقاومتی در برابر رطوبت و زنگزدگی نخواهند داشت. به همین دلیل ورق گالوانیزه بارنگهای مختلف تولید میشوند. ساخت سقفهای شیروانی یکی از موارد کاربرد این محصول است.
نحوه خرید ورق فولادی از کارخانه
کارخانههای متعددی وجود دارند که وظیفه تولید و ساخت ورقهای فولادی را بر عهدهدارند. نحوه خرید از این کارخانهها میتواند بهصورت مستقیم و حتی بورس کالا امکانپذیر خواهد بود.
با توجه به اینکه خرید این محصول در تناژهای بالای تولید انجام میشود، میتوان آن را به روش مستقیم از درب کارخانه خریداری کرد. در مقابل کارخانه تولیدکننده باید با توجه به پرونده بهرهبرداری و ظرفیت مصرف میزان سالانه مشتری، با استفاده از یک برنامه مشخص و پس از تأیید مدارک موردنیاز، محصول نگهداری شده در انبار را برای مشتری خود ارسال نماید.
قبل از هر خریدی لازم است تا مشتری برخی نکات را در هنگام انتخاب و خرید ورق باکیفیت بالا در نظر داشته باشد تا بتواند با توجه به آنیک خرید مقرونبهصرفه را تجربه کند. برخی از این نکات عبارتاند از:
- مشخص نمودن محل استفاده ورق: باید قبل از خرید محل و نوع کاربرد ورق فولادی مشخص شود. معمولا در اکثر موارد، مهندس ناظر سازه، با توجه به موقعیت ساختمان و در نظر گرفتن بسیاری از پارامترهای دیگر به شما خواهد گفت که برای سازهتان به چه نوع ورق فولادی نیاز خواهید داشت.
- تعیین مشخصات دقیق: قبل از خرید ورق باید بدانید که محصول موردنظر متناسب با پروژه شما چه ویژگیهایی دارد؟ تنوع بالای تولید ورق فولادی توسط کارخانههای متفاوت موجب سردرگمی شما میشود.
- انجام مشاوره قبل از خرید: کسب اطلاعات کافی از افرادی که تجربه لازم را در انتخاب و خرید ورق فولادی دارند میتواند به شما کمک کند تا با توجه به بودجه خود بتوانید یک محصول باکیفیت را خریداری کنید.
- وزن ورق: فلزات با یک تعریف استاندارد وزنی طبق جدول وزنی ورق تولید و عرضه میشوند. شما با استفاده از جدول محاسبه وزن ورق میتوانید بهآسانی وزن تقریبی محصول را به دستآورید.
- قیمت: قیمت ورق فولادی بهصورت روزانه با توجه به نوسانات بازارهای جهانی مانند ارز، آهن و… مشخص میشود. ازاینرو توجه به این مورد به شما کمک میکند تا متناسب با بودجه پروژه، کارخانه تولیدکننده و محصول را انتخاب و خریداری کنید.
بررسی کارخانههای تولیدکننده برتر ورق فولادی
نیاز کشور به استفاده از آلیاژها، محصولات فولادی و مقاطع در سطح گسترده موجب شد تا تولیدکنندگان این محصولات بهوفور در سطح کشور ایجاد و به تولید مشغول شوند. میزان بالای مصرف صنایعی مانند خودروسازی و تولید لوازمخانگی به ورق فولادی باعث شد تا روزبهروز به تعداد کارخانههای تولید این محصول و نورد بیلت اضافه شود. یکی دیگر از مزیتهای ایجاد این کارخانهها، کوتاه شدن دست تولیدکنندگان خارجی و واردات این محصولات به بازار داخل بوده است. علاوه بر این ایجاد اشتغال و همچنین گرفتن سهم از بازارهای جهانی موجب شد تا تولیدکنندگان داخلی، محصولاتی باکیفیت بالا را تولید و به بازار عرضه کنند.
فولاد مبارکه اصفهان، مجتمع فولاد گیلان، شرکت فولاد اکسین خوزستان و کارخانه فولاد کاویان ازجمله کارخانههای تولیدکننده ورقهای فولادی مرغوب و باکیفیت بالا هستند که میتوانید با خیال آسوده یک خرید مطمئن و مقرونبهصرفه را با این برندهای تجاری داشته باشید.
حتما بخوانید: بهترین کارخانههای تولید ورق در ایران
کلام آخر
خرید ورق فولادی بهعنوان یکی از محصولات پُرکاربرد در صنایع مختلف در آلیاژی متفاوت موجب شده است تا بهمنظور کاهش هزینهها، نکاتی را در هنگام خرید در نظر داشته باشید. یکی از این نکات دقت در انتخاب کارخانه تولیدکننده و خرید بهصورت مستقیم از آن است.
شما میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر دراینباره با کارشناسان فروش ما در اصفهان آهن بهصورت تلفنی و آنلاین تماس حاصل نمایید. برای اطلاع از قیمت ورق میتوانید به سایت اصفهان آهن مراجعه کنید و پس از بررسی قیمتها، با کارشناسان ما -تماس بگیرد.